dimecres, 21 de novembre del 2012

Coahing i Teràpies energètiques



Amb les xerrades d’aquest any em tractat dos temes ben d’actualitat. Ens movem en temps de canvi tant social, econòmic, com personal. Temps ha que hem deixat de fer cas a les nostres àvies i ara ens adonem que la solució als nostres problemes no és a l’altra banda del món, ni a l’altra banda del carrer, sinó que tot comença per un equilibri personal i emocional. Cada vegada més necessitem trobar remeis per els dubtes i les preguntes que se’ns presenten dia rere dia i les respostes no sempre són senzilles ni fàcils de trobar.

Amb la Mercè Serrabassa, van veure camins per el desenvolupament personal, tant a nivell emocional com professional, el coach és una persona que t’acompanya cap el camí que tu hagis decidit anar i procura fer-te adonar de que totes les fites són possibles si t’hi poses seriosament.

La Rosa Medalla, ens ha parlat que tot és energia i de les diverses possibilitats de retrobar-la quan s’ha desequilibrat. L’harmonia entre el cos, ment i l’esperit és fonamental per el nostre benestar personal.  Hi ha diverses tècniques que actuen reactivant la comunicació dels canals energètics del nostre cos físic i poden restaurar els flux electromagnètic de les cèl·lules.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada